We willen een bosmaaier kopen. Help je mee?

Zonder onderhoud geen ruiterpaden. En zonder ruiterpaden ook geen leuke buitenritten. Daarom zijn onze PPL-vrijwilligers regelmatig in het bos te vinden. Ze verwijderen overhangende takken en omgevallen bomen, maaien de route en onderhouden de routemarkering.

Dat onderhoud is nu helemaal hard nodig, want de lente is begonnen en alle groen in het bos loopt snel weer uit. Om de ruiterpaden open te houden is een goede professionele bosmaaier onmisbaar. Vaak kunnen we er wel één lenen van onze sponsoren. Maar helaas is er niet altijd een bosmaaier beschikbaar op het moment dat wij hem nodig hebben. Daarom willen we graag een eigen bosmaaier aanschaffen.

Hiervoor is een bedrag van circa € 1.000,- nodig. Omdat we geen enkele subsidie ontvangen zijn we geheel afhankelijk van de bijdragen van onze partners en van jullie, de buitenruiters en menners die gebruik maken van de ruiterpaden.

We hopen daarom dat ook jij wilt helpen met een financiele bijdrage om de aankoop van een bosmaaier mogelijk te maken. Maak je bijdrage over op onze bankrekening NL 44 RABO 0317 1892 63 o.v.v bosmaaier of gebruik de volgende betaallink. Je mag natuurlijk zelf het bedrag kiezen. Je kunt met elke bank in Nederland betalen. Door je steun kan je blijven genieten van leuke bosritjes op onze mooie Lelystadse ruiterpaden.

Namens alle buitenruiters, enorm bedankt voor je steun!