Eerste PPL-pleisterplaats is een feit!

Waar een spontane coffee-to-go allemaal niet toe kan leiden! Vorig jaar besloten enkele ruiters hun bosrit te onderbreken om op te warmen met een lekkere kop koffie bij Onze Kas op de Groene Velden. Wanneer binnenkort de zaak na de coronasluiting weer open mag, zijn behalve de ruiters nu ook de paarden meer dan van harte welkom.

Onze Kas heeft daarvoor samen met ons een prachtige plek gecreëerd waar ruiters hun paard kunnen aanbinden, verzorgen en rust geven. En terwijl de paarden lekker uitrusten, genieten de baasjes in de kas of op het terras van een kop koffie of heerlijke lunch.

Uiteraard zijn we erg blij hiermee. Onze Kas ligt direct aan het ruiterpad en is zo de perfecte plek om even te pauzeren. Het is erg fijn dat ruiter en paard hier zo welkom zijn. We komen dan ook heel graag snel op de koffie!

Onze Kas vind je op de Groene Velden 110, maar is vanwege de coronasluiting nu helaas nog even dicht. Zodra de zaak weer open gaat lees je dat op de website van Onze Kas of facebook . Uiteraard zullen wij het je ook via onze social media laten weten.

📸 foto Madison van Gelder